Neem contact met ons op
(053) 487 59 95

  • Eén loket voor alle complexe pijnrevalidatie

Eén loket voor alle complexe pijnrevalidatie

Roessingh biedt vanaf 1 juli 2022 één loket voor pijnrevalidatie via Zorgdomein, waar verwijzers hun patiënten kunnen aanmelden. Onze verwijzers hoeven zelf geen keuze meer te maken tussen Roessingh, Centrum voor Revalidatie en Roessingh Pijnrevalidatie (voorheen RoessinghMedinello). Via één loket kunnen zij alle complexe pijnpatiënten verwijzen.

Pijnrevalidatie is één van de specialisaties van Roessingh, zowel bij het revalidatiecentrum als bij Roessingh Pijnrevalidatie. Vanuit de regio komen veel mensen met chronische pijnklachten aan het houdings- en bewegingsapparaat naar Roessingh in Enschede voor een gespecialiseerde behandeling.

𝘚𝘯𝘦𝘭 𝘵𝘦𝘳𝘦𝘤𝘩𝘵

Patiënten kunnen snel terecht voor een zorgvuldige screening en intake. Door de minimale wachttijd bieden wij in korte tijd duidelijkheid over de juiste behandeling. Er volgt een behandeladvies op maat. Behandeling kan binnen Roessingh, Centrum voor Revalidatie of binnen Roessingh Pijnrevalidatie. Mocht behandeling binnen Roessingh niet passend zijn dan verwijzen wij, in overleg met de verwijzer, door naar een andere zorg­aanbieder.

Patiënten kunnen bij ons terecht met:
* pijnklachten aan houding- en bewegingsapparaat, langer dan drie maanden aanwezig;
* onvoldoende resultaat van eerdere fysiotherapie en/of psychologie/POH-GGZ;
* aanwezigheid van psychosociale herstel-belemmerende factoren;
* een hulpvraag met betrekking tot optimalisatie van maatschappelijke participatie en kwaliteit van leven ondanks pijnklachten.


Terug naar Acceptance and Commitment Therapyoverzicht