Neem contact met ons op
(053) 487 59 95

Medisch professional

Eén loket voor alle complexe pijnrevalidatie

Roessingh biedt vanaf 1 juli 2022 één loket voor pijnrevalidatie via Zorgdomein, waar u uw patiënten kunt aanmelden. U hoeft zelf geen keuze meer te maken tussen Roessingh, Centrum voor Revalidatie en Roessingh Pijnrevalidatie. Via één loket kunt u alle complexe pijnpatiënten verwijzen.

Pijnrevalidatie is één van de specialisaties van Roessingh, zowel bij het revalidatiecentrum als bij Roessingh Pijnrevalidatie. Vanuit de regio komen veel mensen met chronische pijnklachten aan het houdings- en bewegingsapparaat naar Roessingh in Enschede voor een gespecialiseerde behandeling.

Snel terecht voor intake en behandeling

Patiënten kunnen snel terecht voor een zorgvuldige screening en intake. Door de minimale wachttijd bieden wij in korte tijd duidelijkheid over de juiste behandeling. Er volgt een behandeladvies op maat. Behandeling kan binnen Roessingh, Centrum voor Revalidatie of binnen Roessingh Pijnrevalidatie. Mocht behandeling binnen Roessingh niet passend zijn dan verwijzen wij, in overleg met u, door naar een andere zorg­aanbieder.

De patiënten kunnen bij ons terecht met:

  • pijnklachten aan houding- en bewegingsapparaat, langer dan drie maanden aanwezig;
  • onvoldoende resultaat van eerdere fysiotherapie en/of psychologie/POH-GGZ;
  • aanwezigheid van psychosociale herstel-belemmerende factoren;
  • een hulpvraag met betrekking tot optimalisatie van maatschappelijke participatie en kwaliteit van leven ondanks pijnklachten.

Bent u verwijzer en heeft u vragen? Neem dan contact op met het secretariaat pijnrevalidatie via telefoonnummer: 053 487 56 63 of e-mailadres: secretariaatdop@roessingh.nl.