Neem contact met ons op
(053) 487 59 95

  • Snel terecht voor pijnrevalidatie bij Roessingh

Snel terecht voor pijnrevalidatie bij Roessingh

Pijnrevalidatie is één van de specialisaties van Roessingh, zowel bij het revalidatiecentrum als bij Roessingh Pijnrevalidatie (voorheen RoessinghMedinello). Vanuit de regio komen veel mensen met chronische pijnklachten aan het houdings- en bewegingsapparaat naar Roessingh in Enschede voor een gespecialiseerde behandeling.

Snel duidelijkheid

Patiënten kunnen snel bij ons terecht voor een zorgvuldige screening en intake. Door de minimale wachttijd bieden wij in korte tijd duidelijkheid over de juiste behandeling. Er volgt een behandeladvies op maat, dat ook buiten Roessingh kan zijn. Dan verwijzen wij, in overleg met u, door naar een passende zorg­aanbieder.

Welke patiënten?

De patiënten kunnen bij ons terecht met:

  • pijnklachten aan houding- en bewegingsapparaat, langer dan drie maanden aanwezig;
  • onvoldoende resultaat van eerdere fysiotherapie of somatische behandeling en/of psychologie/POH-GGZ;
  • aanwezigheid van psychosociale herstel-belemmerende factoren;
  • een hulpvraag met betrekking tot optimalisatie van maatschappelijke participatie en kwaliteit van leven ondanks pijnklachten.

 Verwijzen

Doorverwijzen gaat zoals u gewend bent via ZorgDomein. We zijn bezig om het doorverwijzen nog makkelijker te maken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de verwijsmogelijkheden en onze screeningsprocessen? Of wilt u advies inwinnen over een actuele verwijzing? Dan kunt u contact opnemen met een van de revalidatieartsen te bereiken via telefoonnummer 088-567 0195 of per mail via pijnrevalidatie@roessingh.nl of SIILO app van revalidatiearts Linda te Brinke.

 


Terug naar Nieuwsoverzicht